pica
cuines
exposicio
llum

Empresa

 

LLOVERAS 2002, s.l.  som una empresa familiar amb més de 45 anys d’experiència en el sector de les instal·lacions domèstiques i industrials.
 
A LLOVERAS sempre ens em marcat com a objectiu principal oferir el millor servei als nostres clients mitjançant un contacte i atenció personalitzats. Per tal de poder treballar utilitzant les tècniques més modernes i innovadores, i així també, adaptar-nos a les actuals exigències de qualitat i seguretat en les instal·lacions, disposem dels equips tècnics i humans  que ens permeten optimitzar la qualitat dels nostres servei i la satisfacció dels nostres clients.
 
Des de la nostra instauració ens dediquem a donar un servei domèstic, amb petites i grans instal·lacions o reparacions en els domicilis dels nostres clients, oferint el nostre millor servei continuat de manteniment, no només de les instal·lacions elèctriques o d’aigua de les llars, sinó també aportant solucions a qualsevol contingència que es pugui donar. Així mateix, l’experiència adquirida amb el pas dels anys, ens ha permès realitzar grans instal·lacions industrials en tots els nostres camps d’actuació, incorporant totes les últimes novetat del sector.
 
El benestar i confort que em anat oferint als nostres clients durant tots els anys de treball s’ha vist optimitzat al incorporar un servei, de molt alta qualitat, d’instal·lació d’aires condicionats. LLOVERAS 2002 som el servei oficials de més de 25 marques d’aire condicionat de reconegut prestigi. Realitzem les instal·lacions, manteniment y reparacions a tot tipus de vivendes, naus industrials i locals comercials amb el millor compromís cap als nostres clients.
 
Un dels nostres valors sempre ha estat la conservació del medi ambient, per aquest motiu em signat un conveni de col·laboració per tal de tractar de forma òptima els residus que la nostra activitat pugui generar, i em instal·lat, en el nostra establiment comercial, un punt AMBILAMP de recollida de bombetes i fluorescents .
 
A LLOVERAS sempre ens han preocupat els nostres clients, i més de 45 anys ens avalen. Contacti amb nosaltres i l’assessorarem per tal que només s’hagi de preocupar de gaudir de la seva llar o del seu negoci.